PRÁGA V. FORDULÓ
Dtum: 2006. prilis 14. pntek, 00:59
Rovat: Hírek


AZ 3. BEVETÉS PRÁGÁBA
II. LIGAPRÁGA V. FORDULÓA 3. Bevetés…..


Az utolsó játéknapra 23-25 jelentkezõ volt. Két busz / 18 fõ / + 1 személyautó 5 fõ. Aztán lassanként apadt a létszám. Már nem kellett az autó, és kedden még fogyatkozott a társaság.

Talán ekkor kellett volna úgy döntenem, hogy 1 busz és 1 személyautó. De bíztam, hogy tele lesz a Busz. Szerdán még ketten jelezték, hogy nem jönnek, inkább dolgoznak, mert jött egy lehetõség….megértettem õket. Csütörtök este, pedig a Viki odaüzent az indulás elõtt fél nappal, hogy nem jön. Kicsit rosszul esett, hogy ezt nem személyesen mondta, szerintem többet érdemeltem volna. Mindenkit megtudok érteni, mert a pénz nagy úr….ezt esetleg már remélem más is észre vette!

Ha idõben szól mindenki, bíztos tudtunk volna helyettük mást is elvinni, de az indulás elõtt 1 nappal?????

Hát így kapásból 12 rugót buktunk, azaz ennyi hiány lett, mint utólag kiszámoltam, ennyi lett volna a hiány…de így 24 rugó lett a hiány!!

Azért megemlíteném a hiányzókat: Papp Nóri, Kiss Nóri, Nagy Péter, Csói Gábor, Magyar Dániel, Stampf László. A Laller és a Maxi igazoltan voltak távol, s mint utólag kiderült, lehet, hogy az elsõ helyünkbe került!!

Elõször indulhattunk volna a legjobb csapatokkal. Pontosabban 1 Férfi és 1 Nõi csapattal a legjobb összeállításban.

Fel is sorolnám a „nagy csapatokat”: DANI, ENERGIE, MAXI, LAC, LALLER, PETYA,CSÓI, GIORGIO, KC, ANDRÁS,…QUTYA…ha így mentünk volna leradiroztuk volna a cseheket……

SPLI, ANITA, CSILLA, VIKI, P. NÓRI, SZ. NÓRI, K. NÓRI, RITA, ERIKA, TÍMEA, PIRI, ZSUZSI,

Két busszal mentünk: Renault, Ford.

A pénteki hospitálás után indultunk. Szerencsére a felszállás után Giorgio kereste a KC-t, mert, ha nem lehet, hogy itthon marad.

Két sofõrünk: Energie és Qutya ismét bizonyított…köszönjük balesetmentes vezetésüket!!!!

A szokásos helyeken álltunk meg: Mosonmagyaróvár Mol kút, szlovák határ a matricáért, és még egyszer egy cigire! 18.00 óra körül érkeztünk a szállásra. A pakkok lerakása után a „carrefurba” indultunk, az Energie különítmény oda is ért, hát a másik busz két városnézõ kört tett, szokás szerint…de végül mi is célba értünk…

Bevásárlás után mindenki bekajált, majd elkezdõdött az esti edzés a két teremben. A teniszlabdás célba dobó versenyt az ENERGIE-LAC nyerte a KC-GIORGIO ellen.

Reggel elsõként érkeztünk, csak a „parek” bácsi volt ott. Hát õ a virsli man! Hát ezúttal senki nem kért zaccos, azaz törökös kávét….pedig többször is meghívtam az Energiet..

A sorsolás után kiderült, hogy egyszerre fogunk játszani, majd két helyen is kell bíráskodnunk…Közben „parekot” is ettünk, hát én vártam estig, arra pedig már nem maradt!!

Jól játszottunk, de a cserékben nem bõvelkedtünk….mindenki álma teljesült…játszhatott…

A fiú csapat az 5 mérkõzésbõl 2 nyert, a lány a Qutya szerint jól helytállt!!

A fiúk mind nyerhették volna..elõször..de errõl nem õk tehettek….kicsit a bírók is hazahúztak, de lehet, hogy mi is igy tettünk volna…..az a sok fránya kapufa, az a sok kihagyott helyzet / Lac /, és majdnem minden lövés gól szituációk!!! Közben voltak fantasztikus pillanatok, amikor a csehek összeroppantak idegileg, mert nem bírták a szoros emberfogást! Még a saját cseh bírók is össze-vissza fütyültek…..hát az a „belemenés” szituáció, ami a cseh részrõl szabálytalan volt…..aztán az Energie nyugtatása….voltak meleg percek számomra is. De mindent megoldottunk! Az Energie állta a sarat!!

Ezen a napon debütált több játékos is: Baranyai Rita, Jónás Erika, Varju Szabolcs. A Qutya szerint kemény küzdelem volt, egy kis bírói részrehajlással!

Este 18.30-ra végeztünk.

Hazamentünk, majd a Carrefurba rögtön kitaláltunk, majd egy nagyot kajáltunk és fürödtünk. Közben megérkeztek szlovák barátaink. Meg is kóstoltatták velünk a chili paprikás házipálinkájukat……rögtön mindent kipucolt…a kivezetésig! A baráti infó után a szállástól 5 percre lévõ elegáns presszóba mentünk, ahol egy kis abszinttal melegítettük elõ a következõ adagokat. A Lac Mexikói kukorica sörrel indított, mi többiek a cseh söröket preferáltuk, hát nem is csalódtunk benne. A csocsó, és darst is sorra került. Közben megjött kedves barátunk Petr Czech is, aki Spilivel és Pirivel beszélt egész éjjel.

A reggeli ébredés után, ismét beutaztunk a központba, majd hazaindultunk.

Probléma nélkül értünk haza este 18.00 órára. A Qutyával kivittük a két buszt…Szakály Ferenc

ElnökA cikk tulajdonosa: Magyar Inter-Crosse Egyesület 2002.
http://www.inter-crosse.hu/

A cikk webcme:
http://www.inter-crosse.hu//modules.php?name=News&file=article&sid=30