EZ IGEN!!
DŠtum: 2006. Šprilis 08. szombat, 00:53
Rovat: Hírek


fANTASZTIKUS PILLANATOK 5 PERCBEN!!!!!!!!!


Micsoda iram!!


2006. √Āprilis 06. 20.00 √≥ra. Ez az este eml√©kezetes marad sz√°momra. El√Ķször is 17-en voltunk. Ehhez √©rkezett egy √ļj l√°ny, nagyon agilis volt! Egy √ļj fi√ļ, aki m√°r a m√ļltkori csütörtöki edz√©sen is r√©szt vett/ akkor beöltözött kapusnak /, √©s az Andr√°s gyeplabd√°s bar√°tja is √°tr√°ndult hozz√°nk egy m√°sf√©l √≥r√°ra! A Qutya is eljött, igaz csak j√°tszott, de nagyon j√≥l! 3-3, 4-4 , elleni j√°t√©kot gyakoroltuk, igaz el√Ķtte a szok√°sos passzol√°sok, löv√©sek √©s Gyuri trükkjei sz√≥rakoztattak bennünket.

Azt√°n következett a legjava. Igazi inter-crosse 5 perces bont√°sokban. Minden labda oda ment, √©s √ļgy ahogy kell, mindenki küzdött, nem volt nyafog√°s. Sz√≥val vill√°mgyors j√°t√©k zajlott brav√ļros passzokkal. Ha √≠gy j√°tszottunk volna, √©s persze ilyen fel√°ll√°sban a Pr√°gai II. Lig√°ban dobog√≥sak lettünk volna!

A l√°nyokat külön kiemeln√©m!!! Nem kellet senkit noszogatni, senki nem k√©rdezte meg mikor lesz m√°r v√©ge, sz√≥val mindenki j√°tszott. Ezzel a csapattal sim√°n vertük volna a francia l√°nyokat Pr√°g√°ban cseh seg√≠ts√©g n√©lkül is!

H√°t igen,  alakulnak a csapatok!!!

Ha ez m√©g kib√Ķvülne a Danival, Stampival, Maxival √©s a k√©t ikerrel, szerintem a csehek √©s a kanadaiak kiv√©tel√©vel b√°rkit megverhetn√©nk!

Persze m√°s j√°tszani 20x40-es p√°ly√°n j√≥ kapus ellen, de valami elindult kedden √©s folytat√≥dott csütörtök este.

Csak így tovább!


Feri b√°

A cikk tulajdonosa: Magyar Inter-Crosse Egyes√ľlet 2002.
http://www.inter-crosse.hu/

A cikk webcŪme:
http://www.inter-crosse.hu//modules.php?name=News&file=article&sid=27