NOVA "VARESZ" SPECIÁLIS TÁBOR
Dátum: 2013. január 06. vasárnap, 19:24
Rovat:


2012.JĂşlius 13.
Varga Balázs kapusunk meghívására Novára utaztunk.
Liszt és fehérje érzékeny gyerekeknek tartottunk érdekes Inter-Crosse bemutatót!
Felnõttek, Ă©s gyerekek játszottak a 90 percben önfeledten.

Nova

Varga Balázs volt kapusunk , mint táborvezetõ.

 

Varga Balázs rĂ©gi játĂ©kosunk, megkĂ©rt bennünk, hogy csináljunk egy játĂ©kkal összekötött bemutatĂł a táborában.

A tábor lakĂłi ( gyerekek) a szülõkkel jöttek. Liszt Ă©s fehĂ©rje Ă©rzĂ©keny gyerekek jöttek ide 1 hĂ©tre.

Kora reggel indultam Dáviddal. NimrĂłd kicsit megváltoztatta terveinket. MĂ©g õ mondta, hogy menjünk csak együtt, aztán utána betĂ©rünk Nemesapátiba: a nagymamájához. Ott fent a szõlõhegyen eltölthetünk egy estĂ©t.

De vĂ©gül is külön jöttünk. Szinte egyszerre Ă©rkeztünk Novára a SárosdrĂłl Ă©rkezõ Fibivel Ă©s GiorgiĂłval. Leparkoltunk a tábor elõtt. Idõben Ă©rkeztünk, aztán reggeliztünk, ittunk.

Üdvözöltük az elĂ©nk sietõ  Vareszt, majd bepakoltunk. Hamarosan kijöttek a gyerekek, Ă©s 3 Ăłrán keresztül velünk voltak. A vĂ©gĂ©n egy vegyey csapat játszott egymással. Mindenkinek bejött a sport. Sok kĂ©rdĂ©sre váalszoltunk.

MeghĂ­vást kaptunk egy normális ebĂ©dre…..de azĂ©rt megkĂłstoltuk a speciális kajákat is. Nekem Ă©s Dávidnak bejött, de a Sárosdiaknak nem egĂ©szen! Ă•k inkább , azaz fõleg a Fibi a sört rĂ©szesĂ­tette elõnybe!

Lenyomtunk pár billiárd derbit, nyertem is egy szenzáciĂłs „lökĂ©ssel”. Összepakoltunk, Ă©s elindultunk Nemesapátiba. ElĂ©g kanyargĂłs Ăşton haladtunk, többször megálltam, mer a Suzuki nem igen  bĂ­rta az emelkedõket! De sabaj, nem is siettünk, mert nem is volt miĂ©rt!

13 Ăłra körül leparkoltunk a maminál. Aztán meglátogattuk a helyi kocsmát. Eredetileg dĂ©lre, majd egyre, majd kettõre, majd háromra, majd nĂ©gyre…..halasztotta NimrĂłdkánk az Ă©rkezĂ©sĂ©t!

A kocsmában a kocsmáros fia, hatodik osztályos osztotta a söröket, Ă©s nyomatta a nagy szövegĂ©t. Több kör is elsült mire megjött 5 Ăłrára a NimrĂłd!

Közösen felmentünk a hegyre a kocsijával, miután beparkoltunk a mai udvarába.

Aztán fent megkezdõdött a pörkölt kĂ©szĂ­tĂ©s, sörözĂ©s, pálinkázás…..lassan ment minden. Aztán lassan elkĂ©szült, de már jĂł kĂ©sõ volt!!

Énekelgettünk, miközben NimrĂłd Ă©s NĂłri gitározott. Bevetettük a pottyantĂłs wc ajtĂł dobálást is.

KĂ©sõ Ă©jjel tĂ©rtünk nyugovĂłra….volt,akinek az utolsĂł fĂ©l Ăłra kitörlõdött! AzĂ©rt volt egy kĂ©t Ă©lmĂ©ny: a Fibi többször belekapaszkodott többször is a bográcsállványba…..aztán egyszer csak felbillent a föld, Ă©s a forrĂł pörkölt ráloccsant a sĂ­pcsontjára le is Ă©gette a szõrt!

Aztán a visszhangok a hegyi tájba cĂ­mĂ» elõadás sem volt hagyományos….

ElbĂşcsuztunk, Ă©s a  GPS-re bĂ­ztam magam: olyan 2 kilĂłmĂ©tert mentünk, mintha bombatölcsĂ©rek között laviroztunk volna…..Egerváron kötöttünk ki, vagy 10 kilĂłmĂ©tert röviditettünk, de 1 Ăłrát buktunk……A cikk tulajdonosa: Magyar Inter-Crosse EgyesĂĽlet 2002.
http://www.inter-crosse.hu/

A cikk webcíme:
http://www.inter-crosse.hu//modules.php?name=News&file=article&sid=180