SZÉKESFEHÉRVÁR EGYETEMI SPORTNAP
DŠtum: 2013. januŠr 06. vasŠrnap, 19:18
Rovat: Hírek


2012.jÚNIUS 26-án Székesfehérvárra utaztunk az Egyetem meghívásáank eleget téve.

3 órás bemutatót tartottunk.
Kipr√≥b√°ltuk az Amerikai focit, majd közösen kipr√≥b√°lt√°k az Inter-Crosse-t!
Valami elkezd√Ķdött!!!

Székesfehérvári Egyetemi sportnap

 

M√°jus elej√©n √Ārkus Bence S√°rosdi √ļj j√°t√©kosunk megk√©rt bennünk, hogy az √°ltala szervezett kisp√°ly√°s egyetemi labdarug√≥ kup√°n bet√©tm√Ľsork√©nt l√©pjünk fel.
Sz√≥ltam a Giorgi√≥nak, √©s √≠gy √Ķk is eljöttek.

A Nimr√≥d vitt minket fel. A D√°vid is jött velünk. Kicsit k√©stünk, csak az ingyen sörr√Ķl √©s a szendvicsekr√Ķl k√©stünk le. Berendeztük a p√°ly√°t, passzolgattunk, j√°tszottunk az √©rdekl√Ķd√Ķkkel. Azt√°n √°tmentünk a füves p√°ly√°ra √©s megn√©ztük az Amerikai focist√°k bemutat√≥j√°t!

Onn√©t együtt visszajöttünk, √©s be√°lltak hozz√°nk. Majdnem m√°sf√©l √≥r√°t j√°tszottunk. Azt hitt√©k, hogy mi vagyunk a v√°logatott, b√°r nem t√©vedtek semmit, mert mi vagyunk az egyedüliek!

Majd az eredm√©nyhirdet√©s√©n  √°tvettünk egy kup√°t. De el√Ķtte megkeresett a v√°rosi sportvezet√Ķ, √©s azt mondta, hogy √©rdekeln√© a sport√°g. Meg√≠g√©rtem, hogy eljövünk a napközis t√°bor ny√≠t√≥ het√©re, √©s hozunk nekik 20 üt√Ķt √©s labd√°t, hogy az iskol√°sok kipr√≥b√°lhass√°k.

Azt√°n majd eldöntheti, hogy √©rdekli-e a sport√°g!

De √Ķ v√°ltig azt mondta, hogy a nyitott tornatermi akci√≥ban ezt a sport√°gat is szeretn√©k bevezetni. Bern√°th Istv√°n e jelölte meg. √ē meg együtt velem v√©gzett m√©g anno 1983-ban a f√Ķiskol√°n. Ut√°na S√°rosdra mentünk, √©s a Fibin√©l fejeztük be a napot. Besz√©lgettünk reggelig n√°luk!A cikk tulajdonosa: Magyar Inter-Crosse Egyes√ľlet 2002.
http://www.inter-crosse.hu/

A cikk webcŪme:
http://www.inter-crosse.hu//modules.php?name=News&file=article&sid=178