V. SLOVAK CUP 2007 PRIEVIDZA
rta: Ferenc Dtum: 2007. november 01. cstrtk, 22:19
2007 OKTÓBER 20-21-én IMMÁRON ÖTÖDIK ALKALOMMAL VETTÜNK RÉSZT SZLOVÁK BARÁTAINK INTER-CROSSE KUPÁJÁN. PRIEVIDZÁBA MINDIG SZIVESEN UTAZUNK. MINTHA OTTHON LENNÉNK, MERT MINDEN ALKALOMMAL SZIVÉLYESEN FOGADNAK BENNÜNKET. TERMÉSZETESEN MINDIG A GYÕZELEM REMÉNYÉBE UTAZUNK. ITT TALÁLKOZUNK CSEH BARÁTINKKAL AZ ONTARIO JÁTÉKOSAIVAL IS. ITT FIXÁLJUK LE  A KÖVETKEZÕ KUPÁK PROGRAMJÁT IS A FELETTÉBB FINOM ÉS OLCSÓ SZLOVÁK SÖRÖK MELLETT.
REMÉLJÜK TALÁLKOZHATUNK MINDENKIVEL AZ ELSÕ PRÁGAI KARÁCSONY INTER-CROSSE KUPÁN IS DECEMBER 5-6-án!
A KUPA KÉPEI MEGTALÁLHATÓK A FOTÓK MODULBAN. AZ ÉRTÉKELÉS, PEDIG A MÁSODIK OLDALON!


SZLOVÁK KUPA
2007
PRIEVIDZA
Most viszonylag hamar összejött az utazó névsor. Idén változtattak a szlovákok. Most már õk is teljes ellátással hirdették meg az V. Kupájukat. 30 Eurót kértek. Kicsit féltem, hogy ne legyen még egy Olasz verzió! Bár bíztam abban, hogy elvégre Prievidza Magyarország volt Privize néven, és a kaja is hasonló, mint itthon!
Kicsit csalódtam, hogy nem mentünk, akár 20 fõvel! Kitûnõ lehetõség lett volna például a lány csapatnak egy megmérettetés, ha már esetleg Svájcba mennének!!
A többieknek, pedig egy kis kikapcsolódás, sörözgetés, buli, és nem utolsósorban játéklehetõség igazi ellenfelek ellen. Kár, mert közel van, és jó barátaink a szlovákok. Mindig nagy szeretettel fogadnak bennünk! Fõleg az Erõs Pista, és az Iván!
És itt találkozhatunk a csehekkel is beszélgetõs környezetben.
Két kocsit terveztem. Laller és én, azaz 9 fõ, mert a Clio hátul 3 fõ, kicsit nehéz arra az 5 órára!
De a Nóri is jelentkezett, és így végül a Fordom mellett, a másik kocsi azaz a Toledó lett a két jármû!
Az indulás pontosra sikeredett, talán csak a Gáborra kellett várni, mert õ is átvedlett a válogatott melegítõnkbe. Neki is sikerült eljönnie, aminek külön örültem, régen volt már közöttünk. Neki is jól esett a régiek között! Keményen dolgozik, jelenleg  Szentgotthárdon tanít. Neki sikerült elhelyezkednie, mint tanár…..reméljük reklámozza  az inter-crosse-t is majd. Állítólag szervez is majd egy bemutatót!
Komáromba viszonylag gyorsan odaértünk, szerencsére kamion nem sok volt! Ott 10 percre megálltunk. Majd pihenõ nélkül, rekord idõ alatt 5 óra alatt a szokásos OMV kúthoz értünk: Egy SMS, talán most kicsit késõn jöttek értünk, vagy talán a szokatlan hideg miatt tûnt annak.
A szállásunk közel volt a központhoz, és szuper volt! Egy blokkban 3+2 személyes külön fürdõs, külön WC-s szobák voltak. Padlószõnyeggel, erkéllyel, és meleggel!
A szállásfoglalás után szokás szerint a Tesco, ahol mindenki betankolta magát itókával, kajával, nassolni valóval.
A szobákban mézessel kezdtük, majd jól bekajáltunk. A Roliék szobájában kezdetét vette a Póker, ami késõ éjszakáig tartott.

Reggel könnyen kelt mindenki, sõt elõbb lent voltunk, mint a házigazda Iván, aki 15 percet késett. A reggeli finom volt, sõt többet is kaptunk a hiányzók miatt. Onnét 5 perc volt a csarnok, ahol kicsit hideg volt, de hamar bemelegítettünk! Az elsõ meccs, rögtön az Ontario volt. Kevesen voltak, egy embert kértek, de megértettem velük, hogy adunk, csak nem most! Majd a szlovákok ellen! Így fair! Magunk ellen játsszunk??? A Nórit meg miért adnánk?? Kicsit féltünk! Kár volt! Elsõ negyed 6:2. Második negyed 12:5……7 gól különbség, még soha nem vezettünk ekkora forral!!!!!! Aztán 8 lett….13:5 !!! Aztán kaptunk 7 gólt zsinórban, miközben csak egyet lõttünk!!!! A harmadik negyed  15:14 lett. Idõt is kértem, pedig helyzetünk rengeteg volt, csak nem ment be, kicsit össze is estünk!
Majd ismét elmentünk 4 góllal 19:15!!!!! Aztán rövidzárlat, egyet lõttünk be, és kaptunk 5 gólt. Még most is volt helyzetünk. Aztán a vége elõtt, talán fél perccel kiegyenlítettek, sõt a Bali, aki fantasztikusan védett, még egy ziccert is védett az utolsó 30 másodpercben! Egál volt, de mi innét is tudtunk már veszteni!
 Na gondoltam: megint eladjuk a labdát szokás szerint, aztán bukta!!!!
Még hozzá tartozik, hogy egy gól nem adtak meg, mert nem is láthatta a bíró.. a kapu vasa túl közel van, és könnyen kipattan róla!!!
Remélem, hogy jól emlékszem!! Ha nem, bocs!….A Giorgio belõtte a ziccert, azaz a labdát a kapuba,  de a labda állítólag nem ment át a vonalon! Szerintem gól volt, mert a cseh kapus biztos reklamált volna, mert odanyúlt érte!
De nem számít, mert megszereztük a második gyõzelmünket fennállásunk óta, ha a Kupákat vesszük figyelembe! Prágába már többször is nyertünk már!!!!
De, akár 15 góllal is nyerhettünk volna, de azok a fránya lövések!
A mérkõzés elején sok labdakezelési problémával kellett megbarátkoznunk!
                               HUNGARY  -   ONTARIO
                                          21       :         20


A szünetben egyet bíráskodtunk, azaz   a szokásos emberek! Pedig mindenki megpróbálhatná már, még soha sem volt emiatt biróverés!
                             PRIEVIDZA    -    ONTARIO
                                        26         :          14
Majd kajálni mentünk. Finom leves volt, és pörkölt talán knédlivel! Idáig jó kaja, állapítottuk meg!

Közben az ebédlõben ki is használtuk az esküvõre berendezett díszleteket!

Visszagyalogoltunk, bemelegítettünk, majd jött az örökös vetélytárs Prievidza. Legutóbb majdnem megvertük õket júniusban a Pannon Kupán!
Az elsõ gólt mi lõttük, majd kaptunk utána 9-et, a negyed 2 : 9 lett oda!
 Ennyivel nem voltak jobbak!!!  Mi a négy negyed alatt 67x lõttünk kapura, míg az ellenfél 35x.!!!
Mikor lövésre kerül a sor…..nem tudjuk oda lõni, ahova kellene! Igen MAXI, igazad van, mert oda kell lõni, ahol hely van. Pontosabban az a jó lövés, amibõl gól lesz! De mindenkinek vannak gyengéi, így a kapusoknak is! Hát oda kellene lõni! Aztán többet kellene egymásnak passzolni az ellenfél térfelén, mert, hátha a másik jobb helyzetben van, talán õ is próbálkozhatna….Laller. Aztán mindenki egyformán kapjon és passzoljon is, ne csak mindig ugyanazok!!
Bár, mondtam, ha minden meccset  8-10 góllal nyernénk, természetesen mindenki más szájízzel menne le a pályáról!!
Megjegyzem: a helyzetek teremtésében messze felette vagyunk mindenkinek!!!!!
Gyorsabbak is vagyunk mindenkinél!
HA EGYSZER CSAK 20 SZÁZALÉKOSAN LÕNÉNK, talán csak a Csehek ellen kapnánk ki!
A TÖBBIEKET RONGGYÁ VERNÉNK!!!
Talán az edzéseken a BALI állandó jelenléte, és a zöld dobófal, illetve a karika meghozza a gyümölcsét majd!!!
Remélem, mert most már egyszer be kell érnie……
A második negyedben mi is és az ellenfél is lõtt 5-5 gólt! Így 7:14 lett az eredmény!
Aztán a harmadikban mi lõttünk négyet, a szlovákok ötöt!!!!  11 : 19
Majd kezdtük a felzárkózást, csak mi lõttünk gólokat, zsinórban négyet! Mi hatot, õk négyet! Sajnos kevés lett!! 17 : 23!!!
                            HUNGARY  -  PRIEVIDZA
                                   17            :           23


Majd szinte szünet nélkül kezdõdött a második kör! Igen, mivel mi nem jöttünk 2 csapattal, a szlovákok szintén! A csehek dettó!! Így persze, hogy két kört kellett játszanunk! Ha már egyszer utazunk, utaznak 700 kilométert!
Most nem sikerült jól kezdenünk, nem is jöttek be a helyzetek, mint az elsõ meccsen. Semmi nem jött be! Az elsõ negyed 2 : 5-el zárult!
Majd 5 gólt kaptunk, mi hárommal tudtunk válaszolni, sajna! 5 :  10
A harmadik negyedet nyolc:hatra nyertük! Így lett 13 :  16 !!!! Na gondoltam felzárkózunk….abszolut nem voltak jobbak, csak belõtték azt a kevés helyzetüket!!!
A negyedik negyed….mi egy GÓLT lõttünk, míg kaptunk ötöt!!! 14 : 21…
Sokkal több helyzetünk, azaz több egy az egyben a kapus elleni akciónk volt!!!
Csak egyszer lõnénk jobban!!
                                      HUNGARY  -   ONTARIO
                                          14            :           21


Majd lezuhanyozott a csapat!  Itt tudtuk meg, hogy a szállást csak este hattól foglalhatjuk el!! Hát ez szívás volt a javából!! A vacsoráig üldögéltünk  a kocsiban, majd az ebédlõben! A vacsora rakott krumpli volt! Majd megint jött a várakozás, és a Tesco!
Közben a Maxi és a Laller a Forma 1 idõmérõ edzésén, és hol van tévé gondjaival küzdött!
Tippem után, hamarabb érkeztünk a koleszhoz, hála istennek, mert  a hölgy is elõbb jött!! Televizió is volt a könyvtárban, csak a Szlovák TV nem adta, de Lallerünk programozott, és lõn RTL német…bejött. A szobakulcsot, pedig fent a másodikon várhatták, mert az ott feküdt  a könyvtárban a Laller melletti széken. A KC felvitte!
Mindenki lepihent, aludt!
Végül ezt tette a Maxi és a KC is, pedig mennyire várták! Csak a Laller bírta szuflával!!
Este nyolcra a szokásos elegáns helyen volt a party a Hotel Zamokban, azaz Hotel a Várhoz-ban!!! Nálunk és kint is szokásos a programok közös látogatása! Sörözgettünk, csocsóztunk, beszélgettünk…stb.

 Majd azt ajánlottam, hogy menjünk  a szokásos törzshelyünkre!! 2003-óta mindig itt voltunk, akár reggel négyig is!!!
A kocsikból kiszálltak társaink, mi ketten a Lallerrel leparkoltunk a szállás udvarán!
Aztán gyalogoltunk 10 percet. A kocsma zárva volt, de ismerõs szavak szûrõdtek ki!!
Zörögtünk, majd bejutottunk! Csak nekünk nyították ki, ja az ismeretség nagy úr!
Ja, és volt még ott 3 szlovák is! Egy nõ, és két férfi!! Sörözgetni kezdtünk!
De már az elején feltûnt, mint újoncoknak, nekem és a Lallernek, hogy az egyik szlovák úr az nem semmi!! Magyarul beszélt, igaz kissé furcsán, majd elénekelte az a szép címû magyar nótát, többször is, és persze piás volt!
Sört is összedobtunk neki, cigit is kapott. Jöttek a szép fiú vagy, aztán a pisini, adjál gyufát, csupa víz vagy!
Most jött azt est egyik fénypontja! Hogy bizonyítsa, hogy érti és tudja, hogy mit jelent a csupa víz!! A csapnál egy poharat félig töltött vízzel, majd leöntötte a haját, és közben mondogatta, csupa víz, majd még háromszor is megtette! Dõltünk a röhögéstõl! Még a pólóját is lehúzta!

 A Csói Gabi, pedig ismerkedett, én meg fordítottam, a tulaj segítségével….a srác szlovákul elmondta a csaposnak, õ meg nekem oroszul, és ezt tízszer is eljátszottuk! Közben a „csupa Víz” barátunk mindent bevetett, és egyre jobban beszélt magyarul! A szülei szlovákiai magyarok voltak!
A sörök mellet a rumos kólák, vörösborok is fogytak rendesen. Az elsõ brigád elment, én a második transzporttal mentem. Majd záróra következett úgy kb. éjfél körül, mind kijöttünk. A csupa Víz, Fibi, Kc, Maxi, Giorgio, Csói betért a szomszéd zenés helyre. Egy óra múlva hazaért a Fibi et. Giorgio company! Reggel hajnalban úgy 4 óra magasságában mindenki megjött! Csói barátunk még a Csupa Víz szüleit is meglátogatták kb. kettõ körül, felkeltették az Anyukát, aki még örült is, hogy magyar szavakat hallhatott élõben!!!
Hát a reggeli ébredés az már nem mindenkinek sikerült egy formán. Volt akit kihúztunk az ágyból, vízeztük, ébresztgettük, volt, aki a 10 órára emlékezett!
Végre sikerült minden cuccal eljutnunk a reggeli színhelyére, ami kissé lájtos volt!
Hát volt, akinek ez is erõs volt, és ezért ki is hagyta! Az elsõ meccsen váltva vezettük az Ontario-Prievidza mérkõzést, míg mások aludtak a birói asztalnál, öltözõben, széken, mint jómagam is!
De egy pillanatra sem hagytuk felügyelet nélkül az ütõinket!

 Az utolsó negyedet én vezettem a Csói kollégával! Az utolsó 2 másodpercben lõtték a gólt a szlovákok!!

                                         PRIEVIDZA -  ONTARIO
                                                     16     :       15

Majd következtünk mi…egy sérültünk is volt, õ ki is hagyta a visszavágót!
Kissé fáradtan kezdtünk. Sok helyzetünk volt, szokás szerint!
Elsõ negyed 2 : 6.
Második negyed 7 : 12.
Harmadik negyed 10 : 17
Negyedik negyed 15 : 21


A második kör sem sikerült, de a végén azért már a Laller is passzolt egy-kettõt!
Formás támadásokat vezettünk, csak az a fránya befejezés!!!
Lõttünk két szép gólt is: Nóri is. A Giorgio a lába között hátulról, igaz nem ezen a meccsen!
Villogtak a vakuk, majd átvettük a kupát!
A végén, pedig kis videókat vettünk fel, ami reméljük jól is sikerült!
Az ebéd kifejezetten finom volt!
Ja és siettünk haza, mert kezdõdött a Forma 1 este 6 órakor. Jól haladtunk! Két perccel a határ elõtt a széles úton bemértek ….102-vel mentem 90 helyett! A 2 ezer Korona bírság végül is 1000-re mérsékelték!
A Balit kiraktuk a szokásos helyen, a Lallerék megálltak Szelestén a kocsmánál a rajtra voltak kiváncsiak.
Mi többiek továbbmentünk, mert a kollégának ment a vonat. A többieket is SZOMBATHELYEN házhoz szállítottuk!
Végül, pedig a Laller mikulás ajándékként elvitette velem magát Zalaegerszegre!
Sikeresen megérkeztünk, mindkét kocsi, aLallerék nálam fejezték be a Forma 1-et!
Készülünk Prágára!
Bajnokság, vagy karácsony Kupa???
Minden tõletek függ!
Góllövõ lista: Természetesen több lövésbõl több lehet! A hátvéd az hátul van!
                       Ja és nem az számít, hogy ki mennyit, hanem nyerünk, vagy nem!
                       A helytálló az lenne, ha feltudtam volna mellette tûntetni azt, hogy
                       összes lövés, és ebbõl gól/mellé/kapus mellbe/stb.
Boros Roli   6 gól
Csói Gabi     6 gól
Fibi               3 gól
Giorgio         5 gól
Kc                 4 gól
Laller           26 gól
Maxi            15 gól
Nóri               1 gól
Itt a csapat!


Feribá 
Kapcsold rovatok

Hírek


RE: mylifeavifu (rtkels: 1)
Szerz: mylife37672 Dtum: 2008. prilis 27. vasrnap, 16:14
(Felhasznl inf. )
Giulia mensile guerra buco Roberts maschile Indo Venezia Sviluppo dragona tesina condizione donna dacons.net Punta grosso Antivirus Collezione Pompinare trendy uominiedonnethe porno monica amatoriale foto 2006 Rotonda gianna Diffamazione tatuaggio Pizzeria ferries immagine Foto Solari casalinghe Gemella Vendo handicap blocchi autocad mani pettinature Lavoratori milanese assicurazione Divas Conquistare andreas Film italiana inglese Cura porno giardino Citt codici scritta Serrande codice line on cedolino Figcsgscrpuglia Traduzione Assistenza Scarica Posti Fiori spesso parco Foto Crema solo Vergine giochi Corbusier Calci gratisa disneychannel it casting Sm125 Bollo capodanno 2000 Osmunda nuda Porta Porcone auricolare Moscatithe ingrosso bigiotteria vendita excode.ru Cacciatori Sesso foto programma Trasportatori kayak Affittare Acquarello Ostia Lombardia Vetro Pellet allenare foto sposa negozi Pipi Motore Foto foto 2000 Gratuito Stampante Bjc Canon Driver Sconce Palmare pissing Ventaglio Ufficio foto Befana Esercizio Carina Goldonea usato vendo trattore Pono Roma rete girl Network Moldavia telefonia Registra Aratri Sexi Formula Canzoni GuardaRE: mylifeavifu (rtkels: 1)
Szerz: mylife37672 Dtum: 2008. prilis 28. htf, 10:23
(Felhasznl inf. )
Oops Tigre Lotto drunkendonkey Alla giornale Della Musica Albanese Filippi silvia Produttori giada gratis Nubian sara sesso chitarra gratis spartito dacons.net Delfini Paor Melanconia Cisti Vino milano Creare testo Anna Abbigliamento La dacons.net Gioiosa Convertitore Lettera Giochi Casco Zoccole bellezza bambini modello Tutto Trecastagni uomo Videoproiezione ferrovia fattura cancelli recinzioni battuto ferro celebrita Trovare Lavatrice Programmi Bonus driver casse Perugia Mewmew Leccare Fulltone Nokia Granada video vecchiethe canzoni scarica Sexy Superiora Personalizzato copioni Zoccoleand del messico cartina gratis ccnl Film Discoteche Analisi Piante 2003 Hentay milan hard Padova becker sopra emule Esami Levaldigi Trecastagni gratis Frasi Tatuaggior disegni titti di Brescia ingoio Cesare avellino Mistretta Simius Invadente Testi Tutto pianca mobili Anderson porno nokia pesce Castiglione racconto Skinhead cercasi Istituto Unical Editrice buon Sitoa guida michelin Scarpe Video line Belli autonoleggio Aprile nudi Foto Freccia alla Lettere calore Mbili urso
gay teen personal (rtkels: 1)
Szerz: Nance_Longford1a1b3 Dtum: 2008. december 07. vasrnap, 21:36
(Felhasznl inf. )
teen thong bikini HGZH sByY Make A Girl Squirt Orgasm 91s CTZ, black teen love poems j8x CL5 Free Live Lesbian Chat hrD 5DR, free teen masturbation B2e cPDm Candid Pictures Of Britney Spears HqR8 h9b2, teen nudist beach 6zA PWO Hot Sexy Nude Latinas 4bQ8 xOL, tiffany teen playing S9d T8xh Hilton Iu28edu97 Sex Video Paris 08z qfb, teen boys magazines 25BW sO6S Texas Adult Chat Rooms enp adTG, younger teen chat mnk dsRS Gallery Of Jennifer Lopez LYXC 4sT, zac efron teen idols Dxnp 57ne I Want To ***** My Sister Bk1 EXRR, trixie teen masturbates KL3W bAT Christina Milian Nude Pics tCa xcp, teen health videos c0L 7Fq World Naked Bike Ride Seattle ChPL fLmd, teen wolf sound Zpsq XSyG Big Black Ass Porno Gcz zjd, teen girls caught nude Cbp wATS Back The ***** Off dBq fCd, teen witch top that lyrics nfK0 W7Q Hot Black Girls ***** 24rb Tjcy, teen kelley gtC 6ted Real Live Sex Video STQW O6Q, free teen sites y0c 1xS Amy Polumbo Nude Photo ppqf 1hTn, aqua teen hunger force colon movie film for theaters rapidshare kd2B n697 Learn How To Dance Videos WmNP jwaB, www hot teen girls kyn 8TaX In Home Adult Day Care 541 Es8, teen bodybuilding workouts cRYk RZpG Big Breasted Beautiful Babes 7 q7D M6y, photos teen idols sGBL WSpf Monica Bellucci Nude Vids 7GB PYX2, cool sites for teen Y1h9 6fG Ebony And Ivory By Paul Mccartney RWhg nSF, teen leadership games cB9 8KrE Male Rape Erotic Stories pE5y jXEK, quotes from teen witch wGCr Bpsc College Girls Sex Video x7nz 3yFO, teen idols of the 80s Gxh q5p4 Makeover Games For Teen Girls naF QXR, teen party venues OPyk ZY2 Tips To Get Horny amp tYs,teen book clubs (rtkels: 1)
Szerz: Nance_Longford1a1b3 Dtum: 2008. december 10. szerda, 03:20
(Felhasznl inf. )
nude photos of teen girls AZfM 6kf How Many Albums Does Mariah Carey Have bA0 n39, teen orgasm vids zwdy stta Adult Video Store California sLRn 2rzm, gay teen bondage kcg th3 Free Gay Adult Video BFT Zjp4, tots to teen furniture hRBQ smh0 How To Meet Hot Women gxY 17k1, sims 2 teen clothes hHTN Dz41 Make A Woman Orgasm Fast PWF 9qkE, miss teen usa south carolina today show 0Sx2 YQbY Can T Watch Videos 8wP0 6Bz, teen usa bikini xhBS DxS Kelly Clarkson Ass Photos 1CH rQN, song from not another teen movie 77e 9jb Secret Friends Video Chat Y7Q RXf, statistics for teen depression fmzy KkG Free Asian Movie Downloads 5tK wB7N, teen hairstyles for fall xDbA X9pd Vida Guerra Nude Cell Phone Photos cmTk Oc6R, teen tranny tgp Pdh q1B Videos Of Female Orgasm nLq xaw, cerina vincent in not another teen movie CL4 GMyF Ps3 Supported Video Codecs xtH bhfP, teen clubs in charlotte 1GT T9P Date Rape Drugs Rohypnol nTp 9skm, teen workout clothes mfte dNNZ Tonys Asian Fusion Hampton Bays Ttn k16b, teen home videos AsY FP1 Mariah Carey Sex Videos nZ9t 8XWq, busty teen tanya 3j4q Oz88 Naked Pics Of Eva Mendes Q4c KA1, best selling teen magazines Sjf yqx Amy Polumbo Nude Photo X1j1 Smm0, teen challenge drug rehab ZeZ O8Xk Free Pics Of Fat Asses ODM L1M, teen dating advice TkZ b59 Adult Only Mexico Vacations reSF 8LHe, teen teens ad4 BXD Free Sexy Anime Porn QdQ gn6, dating a teen RnwQ FZG Bound And *****ed Videos aTw OMbf, michigan teen clubs OaGD hqa Paris Hilton Prison Video eN3B DSgN, miss teen usa south carolina geography Nqaj XZZ ***** The Police Sticker bPh1 epza, miss teen usa meltdown 1xqH C0O3 Home Made Video Sites yCGB T8kp,direct sex live video chat (rtkels: 1)
Szerz: Nance_Longford1a1b3 Dtum: 2008. december 11. cstrtk, 01:09
(Felhasznl inf. )
adult sex cams a90 rq5x Asian Import Car Model cGHh raL, amanda beard nude pictures b6ch b7N Wild Hair Up My Ass TKC z5e, sexy hardcore porn tdL AZc Britney Spears Having Sex Videos T73 kNEf, black hoes Nmc jsY Britney Spears Music Video Downloads gzzd WrTP, braun oral b cDA MAyB Gwen Stefani Love Angel Music CQM h5hL, ladies jeans X2XW T44 Adult Toy Store Florida OcC W5C, interracial lesbian porn wYj8 6qHQ Elisha Cuthbert Sexy Pics BTx nS4, free hardcore sex stories RCY B5j Ron Jeremy Nude Pic 457 M6n, rabbit pearl vibrator BE8 GT2 Free Long Erotic Movies cbt ksZ, ladies ministry LPe WNjN Where Can I Find The Britney Spears Crotch Shots r10t GaXm, xxx sex pictures zWC 11j Girls Getting ***** Free Videos 5B0 ND5, gay video chat nPa xhk3 Young Adult Fiction Novel 8qQg aLQn, *****ing machine 4bz YDK Free Reese Witherspoon Porn z3k GO4a, amature swingers M6MH dn1T Christina Aguilera In The Tell Me Video db99 NBNF, houston swingers QyO Wmj Christina Aguilera *****cat Dolls Danity Kane Tickets 1Ek ZQgQ, tranny whackers HXR EGR Thick Black Ass Pics hgEL 6e6H, harry pusy pQWy 46t Katherine Heigl Nude Clips rNg DFc,
Magyar Inter-Crosse Egyesület 2002.