Welcome Praha!
rta: Ferenc Dtum: 2010. december 04. szombat, 23:18
Az elmúlt héten voltunk a IV. PRÁGAI NEMZETKÖZI KARÁCSONY INTER-CROSSE KUPÁN!
Az elsõn nem voltunk, a következõ hármon már igen!
6 mérkõzés, 2 gyõzelem, 4 vereség. Abszolút újonc csapat 3 fõ kivételével: Szili, Gábor, Giorgio!
A Metrós ellenõrök emberségbõl levizsgáztak! Reméljük, õket is így fogadják majd nálunk!
Jó rendezés, bár tavaly jobb volt! A szombat esti party gyengén sikerült, A terem, ahol aludtunk soha nem volt ilyen hideg!
De azért remélem mindenki jól érezte magát!
Köszönjük a HÖK-nek a támogatást:nélkülük nem mentünk vona el!!
A képet a Metrós "barátainknak" küldjük nagy szeretettel!Idõben indultunk volna elõször, de a Szili busza lassan ment, majd a koleszba ment a cuccaiért! Hogy aztán az ajándékot is ottfelejtse! A Giorgio és a Kata már várt minket!
Gyõrben megálltunk: ajándék a cseheknek by Szili, meg pisi. De arra jó volt, hogy kivegyem a wiskys poharakat, azt a kettõt! Ilyen még nem volt velem.. megittuk Prágáig..0.5 liter!Idõben érkeztünk! Lett matracunk!
Elindultunk a metróhoz...mielõtt jegyeket vettünk volna: megkérdeztem MIRO JANEK barátomat, mert hát perfekt cseh-szlovák nyelvbõl, hogy a 18 koronás jegy elég e?? Elég!!!Aztán amikor átszálltunk volna, 4-5 ellenõr karjaiba szaladtunk!
Kár hogy nem a kardjainkba botlottak! Az egyik jó nagy parszt volt!! Az odahívott rendõrök sem vették komolyan õket! 700 koronáról indulva: 300 korona per fõre csökkent a bünti! Nem vették figyelembe, hogy nem csalni akartunk, hanem a felirat volt rosszul szerkesztve! De azért aztán kimentünk  a Károly hidig, és visszafelé a rendes 8 koronával drágább: azaz a 26 koronás jegyet vettük meg!Na a bukszák frankón kiürültek!!!!!
Szombaton késõbb keltünk, illetve indultunk, mert a reggeli miatt , ami 7.30-8.30 között volt korán kellet..Finom volt, minta az összes kaja! Aztán a franciákkal kezdtünk+ 2 cselák állt be hozzájuk, de így is nyerhettünk volna, ha bementek volna a helyzeteink harmada! Aztán egy fiatal csapat jött. És a végén erõs bírói hazafujás ellenére is nyertünk  az Uni Tier ellen!
Este korán értünk haza, a Tescóba bevásároltunk, már amennyi pénzünk maradt! Fürdés, és irány a restaurant, ami 10 percre volt! Gyenge rendezés, se hangulat, se tánc: se pénz! Sajna nem tudtam eladni a bünti cédulákat! Nem rossz ajándékokat kaptunk! A terem 10 fokra lehült! Vasárnap korai kelés, 1 vereség, majd megvertük õsi ellenségünket a Károgó Varjakat! Ebben nagy szerepet vállalt az idõközben a wiskys éjszakából odaérkezõ Maxi fiam is! Sajna a Gergõ elõzõ nap egy ütést kapott, így sérült lett, de felvállalta a cuccok cipelését! Köszi Gergõ: végre nem én nekem kellett! Labdánk nem veszett el, de most elõször nem is lett, pedig az átllag 3 megszokott lenni! Nem vártuk meg a végét, félve a hazai híraktõl! Idõben indultunk, és idõben érkeztünk! Hó csak nálunk volt! A Vas Megyei tábláig letakarítva! Onnét nem!!!
Hazajöttünk??
Épen, és talén jó élményekkel is!
Feribá
A gollövõ listán jól szerepelletünk? Giorgio 6. Szili 8. lett
Ha csaka harmadát belövik!!!!Elsõk!!!!!!!!


 


Magyar Inter-Crosse Egyesület 2002.